Савети за клађење неизбежан су део за сваког ко жели учествовати у оваквом виду игара на срећу. Потребно је да се такмичари упознају са спортовима који су у понуди кладионица. Превасходно да одаберу место где ће се кладити. Специјализују за неку лигу или спорт и почну са играњем.

Ово је само путоказ, а на њима је да даље развијају своје стратешке вештине. Нарочито када је реч о улагању новца на конкретне исходе мечева. Да би се постао искусан играч за неки спорт, потребно је претходно подробно информисање. Тако се стиче увид у то које стратегије могу некада бити корисне за остваривање профита.

Није један приступ универзално примењив за сваки спорт. Стога се играчи морају прилагођавати. Савети за клађење су ту да упуте такмичара на избор казина, бонуса, стратегије улагања, али и стратегије клађења.

Савети за више новца на клађење

Регистрација

Да бисте уопште могли да се кладите, морате имати отворен налог на сајту казина/кладионице. То је први корак пре него што се крене са остваривањем уплата и бирањем типова.

Процес је једноставан и у ситницама се разликује од кладионице до кладионице. Пре свега, треба унети основне информације о налогу са корисничким именом (мејлом) и шифром. Потом се убацују други лични подаци који попуњавају идентитет корисника. Под условом да је старији од 18 година.

Након свих тих унетих података, кликне се дугме за потврду. Затим вам на мејл стиже линк који служи за активирање налога. Кликом на њега, преусмерени сте на засебну страницу. Она показује да је налог верификован и спреман за употребу. На послетку, онда се подешавају методе плаћања и исплате.

Савети за клађење – избор кладионице

Почетници у клађењу прво морају да истраже понуду кладионица. Све у зависности да ли су за то да мање или више ризикују. То даље дефинише и почетне улоге на клађење. Избор казина зависи од неколико чинилаца. Они се могу односити на: бонус добродошлице, квоте на утакмице, бонусе на спорт и друго.

Играчима се саветује да одаберу један пар и потом погледају квоте на конкретне исходе и упореде их у више кладионица. Јер се може десити да нека од њих на исти догађај даје повољнију квоту од друге. Као на пример квота на нерешен исход дуела Манчестер Јунајтед – Арсенал у Премијер лиги.

Посебно треба обратити пажњу и на  разлику у бонус квотама између кладионица. Ако сте одиграли неки тикет, кладионица ће вам понудити групу мечева са увећаном квотом. Од тог избора даље може зависити и висина добитка. Квоте су генерално мање уколико се игра на фаворита, а веће ако неко игра ризичније.

Бонус добродошлице се даје одмах по регистрацији. У виду бесплатних опклада и износа за спорт и слот. Тако да се не губи одмах новац, него може бити подстицај кладионичарима да вежбају клађење. Кладионице имају и у оквиру промотивне понуде део посвећен спорту.

Ту играчи могу наћи специјале што могу утицати на повећање добитка. Самим тим представљају изазов за оног ко воли адреналин и ризик. И то може бити један од битних критеријума за избор казина. Свакако на то утичу и лимити за уплату и исплату новца. О свему се такмичар пре почетка играња, мора информисати на сајту кладионице.

Савети за клађење – стратегије

Основни циљ сваког играча јесте да стекне што више новца на клађење. Може то да ради насумично бирајући парове на тикету. Али, све је веома лакше ако се има стратешки приступ. Односно, претходну информисаност о спорту на који се клади. Такође, треба имати и свест да се некада испати прилагођавати стратегију уколико се пребацује на други спорт.

Мобилно клађење

Све то захтева и пажљив избор мечева, у зависности да ли се игра на сигурно или ризикује. Стратегија за клађење има више, а ово су неке које могу помоћи почетницима. Савети за клађење су зато овде веома важни у вези са избором оне најповољније.

Основна стратегија која се саветује јесте играње на фаворита. Већа је шанса да ће екипа у бољој форми славити. Ипак се мора водити рачуна о вероватноћи за тако нешто јер су порази таквих екипа могући. Важна информација за играче је да квоте на фаворита су мање него на тријумф аутсајдера.

Играње на конкретан исход могло би значити и играње на нерешено.

Од осталих стратегија саветује се дупла шанса. Шансе за добитак су веће, који год од два исхода буде на крају. Али се може десити да се то не оствари, што представља концепцијски ризик. Осим ове, могуће је пробати и са стратегијом о броју погодака. Или се опробати у некој које захтевају и математичку рачуницу.

Ниједна стратегија није нужно лоша. Иако имају мане, могу повећати шансе за добитак. Потребно је бити информисан, и имати осећај када неку треба употребити да би се повећао профит.

Савети за клађење – улагање

Како би се неки играч кладио, потребно је прво да положи одређени износ депозита на налог. Од тога како би се касније средства могла користити за преостале радње. У овом случају су веома важни бонуси добродошлице. На њих посебно нови играчи морају обратити пажњу.

Они почетницима у клађењу дају бесплатна средства за то или слот. За почетак је добро што не могу изгубити новац већ само вежбати своје вештине. Бонуси се дају и на први уплаћени депозит. Негде ни то није услов како би се остварио бонус добродошлице. Зато је савет играчима да бирају кладионице које су најповољније по износу који дају у оквиру оваквих подстицаја.

Улагање новца зависи и од тога јели играч спреман за ризик или не. Онда требају у кладионицама пронаћи неке игре на сигурно. Тако би могли да гледају и кладе се на то да фаворит добија меч. Јер тако увећавају своју шансу за добитак, а новац није велики што се тиче исплате. Боље је почети од таквих па потом градити даљу стратегију.

Такође, доста тога зависи и од економског статуса играча који битно утиче на његов став према клађењу. Треба знати свој лимит за улагање и тражити кладионицу која се поклапа са замислима такмичара.

савети за улагање клађење

Промоције и бонуси

Савети за клађење су ту да би послужили играчима како да на најбољи начин искористе бонус функције које кладионице дају. Оне су саставни део промотивне понуде и важе како за слот, тако и за спортско клађење.

По уласку на сајт казина, потражите одељак промо или промоције. У њему одаберите категорију спорт и погледајте шта се нуди. Већина људи бира кладионицу и понуду, по квалитету бонус квота.

Најчешћи облик награђивања је наплати промашај уз бонус на број парова. Бонуси расту како се повећава број одиграних мечева. Потребно је међу кладионицама упоредити минималну квоту као услов за учествовање. Такође, и до колико процената бонуси иду. Овде је кључ, изабрати која од њих даје  највећу вредност што се тиче производа квота на тикету.

Посебно треба обратити пажњу и на кладионице које дају тзв. слободне игре. Тада је могуће да такмичар сам осмисли опкладу без ограничења што се теме тиче. Кладионица му потом може на то дати квоту. У зависности од тога, требало би упоредити и на другим местима. И где је најбоље, то користити.

бесплатна средства за клађење

Овде је важно да кладионичар може истражити која је кладионица најповољнија што се тиче поврата дела новца. Како кроз cashback, тако и путем cashout опције у току трајања утакмице.

Закључак

Савети за клађење служе као путоказ играчима ка остваривању већих добитака. Пре свега је важна добра припрема и претходно информисање. На основу тога играч бира омиљену кладионицу и спортске игре које воли. Затим може на налогу креирати комбинације које су у складу са његовим финансијским статусом. Или жељом да ризикује или не. Зато је важно имати стратегију која ће му помоћи да заради више, али буде и опрезан. Бонуси могу у битној мери да одреде избор кладионице, па је и то важно. Сви савети за клађење не требају бити као закон, већ је на играчу да се увек распитује и учи нешто ново. Тако ће моћи да иде у корак са најновијим трендовима у спортском клађењу и играма на срећу.