• Veb strana
  • Pokrivenost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Korisnički servis
  • Bonusi i promocije
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
  • Uplata i isplata
4

Summary

Veoma visoki limiti

Brza uplata i isplata

Ozbiljna kladionica

Odlične kvote

Ne nudi bonuse

Kladionica je osnovana 1998. Godine pod imenom “Pinnacle Sports”, a sedište kompanije nalazi se na ostrvu Kurasao i licencirana je od strane vlade ove zemlje. U martu 2015. godine Pinnacle je dobio licencu i od Malte. Kladionica je globalno poznata i ima korisnike u više od 100 zemalja.

Veb stranica

Pinnacle nudi tri različita interfejsa za svoju internet stranicu – klasičan, azijski i Beta verziju. Mi vam preporučujemo poslednju.

Beta verzija stranice je podeljena u tri kolone. Na levoj strani se nalazi lista sportova, a ponuda i kvote su prikazani u centralnom delu stranice, dok je vaš tiket na desnoj strani. Kada kliknete na sport odmah će vam se pojaviti dostupne lige. Kada dođete do određenog događaja nazad u ligu ili sport možete da se vratite klikom na u horizontalnoj traci na vrhu stranice.

Kada ste izabrali ligu, kvote za sve događaje oni će biti prikazani u tabelu. Na desnoj strani uz svaki par imate znak “+” na koji kada kliknete dobijate sve ponude za taj duel. Kada kliknete na kvotu vaš izbor se dodaje na tiket. Ulog možete da unesete direktno na tiket ili na belo polje pored kvota. Ili na primer u polje dobitka možete da unesete željenu sumu, na primer 10 funti, biće vam izračunato koliko je potrebno da bude vaša uplata, na primer 8,70 funti.

U desnom uglu stranice postoji deo za pomoć, kao i vaše trenutno stanje na računu i način za kontakt.

pinnacle

Pokrivenost

Pinnacle ima sveobuhvatnu, ali i specifičnu ponudu za klađenje. Mogla bi da se smatra kladionicom za ozbiljne i iskusne igrače koji ulažu dosta novca. Za one koji igraju sa malim ulozima Pinnacle Sports nije preporučljiva. Razlog tome je ograničena ponuda. Pokrivenost sportova je odlična pošto je tu pored standardnih sportova poput fudbala, košarke, tenisa, odbojke, čak i kriket, golf pa i e-sport.

Ponuda

Iako se u ponudi nalaze svi najpopularniji sportovi ne postoji mnogo mogućnosti za klađenje kao kod konkurencije. Pinnacle je prvenstveno prepoznatljiv po tome što ima najviše kvote i mogućnost za velike uloge. Na primer u Premijer ligi dobićete mogućnost da igrate konačan ishod i još neke hendikepe na poluvremenu i kraju utakmice ili golove +/-. Ono što sigurno nećete pronaći je  ponuda vezana za igrače ili na primer tačan rezultat.

Generalno, izbor je odgovarajući za potrebe “velikih” igrača.

Koeficijenti

Najbolja karakteristika Pinnacle su kvote pošto ova kladionica nudi najniže moguće margine za profit i najbolje kvote. Oni čak tvrde da nude 60% boje kvote od ostalih kladionica. Na primer, kada Pinnacle nudi 1,95 ili 1,96 ostali daju od 1,90 do 1,92 na određeni događaj. Biznis model kod Pinnacle se fokusira na niske margine i veliki obrt novca. Prosečne margine kod njih su 2,7% što je daleko bolje nego kod osztalih kladionica gde je prosek 4,9%.

Uplata i isplata novca

Trenutno Pinnacle radi sa sledećim valutama: Australijski dolar (AUD), Kanadski dolar (CAD), Kineski juan, Euro (EUR, Japanski jen (JPY), korejski von, Malajski ringit ((MYR), Meksički pezos (MXP), Norveška kruna (NOK), NOvozelandski dolar (NZD), Poljska zlota (PLN), Švedska kruna (SEK), Singapurski dolar (SGD), Tajlandski bah (THV), Novi tajvanski dolar (TWD), Američki dolar (USD) i Ruska rublja (RUB).

Opcije za uplatu i isplatu zavise od vašeg izbora prilikom otvaranja korisničkog naloga.

Metode za uplatu i isplatu su krediten i debitne kartice, bankarski transferi, paysafecard, bank transfer, entropay, ecoPayz, idebit, moneta, neteller, qiwi wallet, skrill, sofort и webmoney. Većina metoda su besplatni i transakcije se vrše odmah.

Svaki igrač ima pravo na jednu besplatnu isplatu u toku meseca, za sve ostale isplate se plaća provizija.

Korisnički servis

Kod Pinnacle korisnički servis je moguć samo putem elektronske pošte. Ovo može da bude malo čudno, ali većina igrača nema nikakvih problema i retko se dešava da se pojavi neki problem sa softverom ili opkladama.

Емаил:[email protected]
Facebook:https://www.facebook.com/PinnacleSports/
Twitter:https://twitter.com/pinnaclesports
Адреса:Pinnacle Head Office
Ragnarok Corporation N.V., Pletterijweg 43 Willemstad, Curaçao

Bonus

Pinnacle ne nudi bonuse svojim korisnicima i vodi se motom “Najbolje kvote su bonus za ceo život”. Ovo znači da sa nekoliko uloga na njihove kvote korisnik može da dobije daleko više od standardnih bonusa koje nude druge kladionice.

Uživo klađenje

Pinnacle ima mogućnost i klađenja uživo uz bogatu ponudu. Uživo je moguće kladiti se na fudbal, košarku, tenis, hokej naledu…

Imajete u vidu i da ova kladionica svojim korisnicima ne nudi livestraming pa ćete morati da se snađete na neki drugi način kako bi događaj pratili uživo i postavljali svoje opklade.

Mobilno klađenje

Pinnacle nudi mobilno klađenje preko svih uređaja puptem svoje mobilne verzije sajta. Većina modernih uređaja može da ima potpuni pristup veb stranici bez preuzimanja aplikacije. Mobilna verzija ima jasan interfejs koji funkcioniše besprekorno na tabletima i “pametnim” telefonima.

iPhone i iPad mogu da odu na veb stranicu pinnacle.com i od pretraživača će dobiti ogromnu kolekciju opcija za sportsko klađenje, kao i pristup kazinu. Isti nalog može da se koristi da se povežete na Apple iOS uređaje i imaćete potpunu funkcionalnost koja uključuje vaše klađenje u pokretu.

Korisnici koji koriste androide imaju iste beneficije na savremenoj veb stranici. Promena na mobilni format može da se izvrši jednostavnim “skrolovanjem” do dna glavne stranice.

Preuzmite aplikaciju Pinnacle jer vam nudi lak i intuitivan pristup. Možete da se kladite, da vršite uplatu i isplatu, da igrate uživo i sve druge stvari koje imate i na veb stranici.

Zaključak

Pinnacle se smatra za jedno od najboljih mesta za klađenje na sportska dešavanja. Korisnici podržavaju ovu kaldionicu zbog njenih visokih kvota i limita koji mogu da dostignu visoku cifru kod određenih opklada. Ipak, Pinnacle nije samo za igrače sa visokim ulozima jer postoji mogućnost da se kaldite i za samo jedan dolar tako da su svi dobrodošli da probaju.

Obuhvaćen je dovoljan broj sportova i liga, a tu je i klađenje uživo. Postoji mobilna verzija, ali i aplikacija koja je kompatibilna i za Android, iOs i Windows uređaje.

Sa toliko godina u ovoj industriji i dobrom reputacijom, sigurnosti pravednost su zagarantovani u ovoj kladionici i svakako vredi preporučiti Pinnacle svima koji vole da se klade.