• Pokrivenost
  • Veb strana
  • Mobilno klađenje
  • Uplata i isplata
  • Bonusi i promocije
  • Klađenje uživo
  • Kvote
  • Korisnički servis
3.9

Summary

Realne kvote

Odličan korisnički servis

Velika pokrivenost

Nema prenose uživo

Marathonbet je jedna od prvih online kladionica koja je osnovana 1997. godine. Licencirani su u Olderni i imaju korisnike u preko 180 zemalja i više od milion korisnika. Kako bi popravili svoju popularnost u Evropi bili su sponzori nekoliko fudbalskih klubova.

Sedište kladionice je u Brajtonu, a zbog velikog broja korisnika otvorili su svoje kancelarije i u drugim zemljama.

Prema engleskim zakonima svaka online kladionica mora da ima licencu tamošnje “Komisije za kockanje” i dozvolu za rad od strane lokalnih vlasti. U slučaju kladionice Marathonbet ona je je registrovana u Olderniju, oblasti koja je popularna u ovom biznisu.

Veb stranica

Marathonbet se nije previše trudio da kreira veb stranicu sa najboljim izgledom, a ovo postaje očigledno kada počnete da tražite ono na šta želite da se kladite na sportskoj kladionici. Iako je izgled sajta neprivlačan stranica je laka za navijgaciju i upotrebu, pa ako vam je efikasnost na prvom mestu onda se nećete razočarati.

U delu sportske kladionice svi ponuđeni sportovi su na levoj strani stranice sa padajućim menijima ka određenim utakmicama te lige ili takmičenja. Na vrhu stranice možete da menjate sekcije – klasično sportsko klađenje, klađenje uživo i mobilni moduli. Na desnoj strani možete da promenite postavke u sekciji “pomoć”.

Marathon

Pokrivenost

Marathonbet nudi brojne mogućnosti za klađenje uživo pošto ima ogromnu ponudu. Pokrivenost mečeva na koje možete da se kladite kontinuirano raste što ovu kladionicu svrstava u sam vrh na svetskom nivou. Mogućnosti za klasično klađenje takođe su velike jer je moguće igrati razne specijale u vezi sa igračima, golovima, rezultatom, kartonima, kornerima, faulovima, igra poluvreme-kraj…

Marathonbet nastavlja da eksperimentiše kada je u pitanju ponuda za klađenje. Na primer moguće je da se kladite na timove koji ne igraju jedan protiv drugog, ali su u istoj ligi pa su spojeni kao jedan par. Ponuda ove kladionice je vodeća na tržištu. Dakle, ako želite na primer da se kladite na četvrtfinalni meč Kupa Gane ili finale Svetskog prvenstva i jedno i drugo će biti u njihovoj ponudi.

Ponuda i kvote

Ako se nešto zna o kladionici Marathonbet je da se igrači stalno vraćaju zbog niskih margina. Dok ostale kaldionice margine stavljaju u opsegu od 5% do 7% u najvećem delu kod Marathonbet kladionice margine su blizu 2%. Kod fudbala su u proseku 1,9%, za tenis 2,1%, za košarku 2,2%, a ukupno gledano prosečna margina je 2,1% što je prilično neverovatno. Kvote su veoma konkurentne, a posebno su dobre za američke sportove i lige (NBA, NFL, NHL, MLS, NCAA…). Jedini nedostataka je što pored toliko dobrih kvota i niskih margina postoje ograničenja za maksimalnu dozvoljenu uplatu. Ako ste igrač koji igra za više novca to može da vas odbije od kladionice Marathonbet.

Uplata i isplata novca

S obzirom na to da postoje već dve decenije u Marathonbet su imali dovoljno vremena da razviju metode uplate i isplate novca pa tako možete da koristite gotovo sve raspoložive načine. Od kreditnih i debitnih kartica Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Maestro, preko e-novčanika – Skrill, Neteller, ENETS, ePay, iDeal, Laser, Poli, Postep…

Uplata i isplata se vrši u gotovo svim vodećim svetskim valutama od evra, američkog dolara, australijskog dolara, kanadskog dolara, britanske funte, norveške, danske i švedske krune…

Korisnički servis

Korisnici u svakom trenutku mogu da stupe u kontakt sa korisničkim servisom Marathonbet kladionice, ako imaju problem sa transakcijom ili samo žele da postave bilo kakvo pitanje. Važno je napomenuti da je sekcija “najčešća pitanja” prilično dobro obrađena i vrlo je moguće da ćete odgovor na svoje pitanje naći baš tu.

Za one kojima je potrebna pomoć korisnički servis možete da kontaktirate na više načina: elektronskom poštom, faksom, putem “chata” na sajtu ili direktnom poštom, a jezici koji su dostupni su engleski, francuski, španski, kineski, nemački, italijanski, turski, ruski i srpski.

E-mail: [email protected]

Društvene mreže: Facebook, Twitter, Google+

Telefon: +44 1273 964706

Adresa: 141 Davigdor Road, Hove, BN3 1RE, United Kingdon

Емаил:[email protected]
Телефонски број:+800 3551 3551
Адреса:6/1 Waterport Place
Gibraltar

Bonus

Za nove korisnike kladionica Marathonbet nudi 100% bonus za prvu uplatu koji može da se koristi za opklade sa iznosom od 10 do 20 funti. Unosom koda “TV20” dobijate besplatni ulog od maksimalnih 20 funti.

Bonus se dobija na sledeći način:

  •  Potrebno je da se registrujete na Marathonbet i da uplatite minimum 10 funto
  •  Da unesete kod TV20
  •  Trebalo bi da odigrate iznos uplate četiri puta u roku od 90 dana sa koeficijentom ne manjim od 1,80. Znači, ako uplatite 10 funti posle obrta od 40 funti možete da naplatite bonus.

Najbolji deo kod ove vrste bonusa je to što imate rok od 90 dana za obrt što je odlično za “rekreativne” igrače.

Uživo klađenje

Postoji odličan izbor događaja na koje možete da se kladite uživo. Broj opcija zavisi od liga na koje se kaldite, nekada je nešto siromašnija, ali za ona najjača takmičenja je na maksimumu. Pred fudbala i tenisa uživo možete da se kladite i na bejzbol, košarku, odbojku…

Najpopularniji sport za klađenje uživo je tenis pošto je ponuda ogromna i moguće je igrati iz gema u gem na različite igre. Ono što je nedostatak je livestreaming kog nema na Marathonbet kladionici, ali postoji pristup rezultatima uživo i statistici. Nadamo se da će se i ovo uskoro promeniti kako bi poboljšali svoj rejting.

Mobilno klađenje

Mobilna aplikacija kladionice Marathonbet je bila najgora na tržištu, ali posle velike nadogradnje sada je aplikacija kakvu samo možete da poželite. Možda nije “fensi” kao neke od konkurentskih kompanija, ali to je ono što je čini interesantnom. Ako želite “value” i visoke kvote onda je njihova kladionica prava za vas.

Aplikacija nudi dosta korisnih opcija kao što je na primer “brzi tiket” koji vam štedi vreme potrebno za postavljanje opklade. Možete da se kladite na dva događaja istovremeno. Takođe postoji opcija “Top pet” koja vam nudi da odmah pristupite najpopularnijim događajima. Ono što je nedostatak je to što ne postoji livestreaming za klađenje uživo, ali tu je veliki broj drugih opcija koje vam pomažu u klađenju. Vizuelni izgled je daleko bolji od onog što smo očekivali.

Zaključak

Na ovoj stranici nedostaje nekoliko popularnih opcija kao što je rana isplata i livestreaming. U osnovi stranica je tekstualno bazirana koja vam pruža mogućnost da se kladite. Opcije koje su u ponudi su dobro prikazane i jednostavne su za čitanje. Velike kvote i niske margine su veliki plus, a pored toga kladionice nudi jedinstvene mogućnosti za klađenje.