Overall
4.1
  • Veb strana
  • Ponuda
  • Korisnički servis
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
  • Kvote
  • Pokrivenost

Summary

Brza isplata

Obratite pažnju na bezbednost

Kvote nisu najbolje

Kladionica Interwetten je registrovana i sedište joj se nalazi na Malti. Osnovana je 1990. godine kao operater za klađenje, a sedam godina kasnije među prvima je uvela i klađenje uživo. Interwetten je austrijska kladionica koja je u stalnom porastu.

Iako nisu najveća online kladionica i dalje imaju oko 1,5 miliona klijenata sa preko 9 miliona opklada u godini od čeka više od polovine ide na klađenje uživo.

Veb stranica

Uopšteno govoreći veb stranica kladionice Interwetten je za pohvalu.

Dizajn je veoma jednostavan pa je stranica eoma retko preopterećena. U principu interwetten.com je jednostavna i laka stranica za upotrebu, bez dodatnih efekata i “teških” funkcija.

Navijagacija je takođe vrlo laka. Postoji meni sa leve strane na kom su poređani svi događaji za klađenje koji su na raspolaganju u tom trenutku. U središnjem delu možete da odaberete lige ili događaje na koje želite da se kaldite, a sa desne strane možete da vidite svoj tiket, kji može da sarži singlove, kombinaciju ili sistem. Uopšteno u ovom delu je primećen veliki napredak koji je pomogao mnogim ljudima da s eupoznaju sa online klađenjem. Najvažniji podatak je da je veoma lako postaviti opkladu, za svega nekoliko sekundi.

Najvažnije je da možete brzu navijgaciju po sajtu jer je nekada, u nedostatku vremena, to veoma bitno. Na stranici uopšte nema grafike i nećete uzalud gubiti vreme. Svom tiketu u finalnoj verziji možete da pristupite u svakom momentu za samo nekoliko sekundi.

interwetten

Pokrivenost

Interwetten u svojoj ponudi ima veli broj sportova: Alpsko skijanje, američki fudbal, fudbal, badminton, košarku , fudbal na plaži, boks, bijatlon, šah, kriket, pikado, formulu 1, golf, rukomet, odbojku… pa čak se ukjljučena i politička dešavanja.

Ponuda

Interwetten je jednaod najpoznatijih svetskih kladionica, a u nekim zemljama je apsolutni lider. Pa nismo ni mogli da očekujemo manje od ponude koju ima, a to je konačan ishod, broj goloa, hendikep, azijski hendikep, kartoni, korneri, i dosta drugih opcija poznatih kao alternativa.

Koeficijenti i limiti

Limiti su dosta visoki, a igrači mogu da osvoje 10.000 evra po utakmice, 20.000 dnevno ili do 100.000 evra nedeljno. Ovo je jedna vrsta stimulansa za igrače sa većim ulozima pošto imaju priliku da zarade dosta novca u kratkom vremenskom periodu. Sa druge strane početnicima se nudi mogućnost da krenu sa minimalnom uplatom od 1 dolara.

Nažalost margine za klađenje su lošije u odnosu na konkurenciju i prelaze 7% u svim sportovima. Najprofitabilnije je kladiti se na košarku, a potom na fudbal i hokej na ledu.

Uplata i isplata novca

TABELE KOJE MI NISU JASNE

Korisnički servis

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna pomoć možete da kontaktirate korisnički servis Interwetten koji je dostupan 24/7 i na nekoliko jezika. Možete takođe da pošaljete mejl na adresu [email protected] ili da ih kontaktirate telefonom na +35 623 276 355 ili faksom +35 623 276 444.

Емаил:[email protected]
Телефонски број:+35 623 276 355
Факс:+35 623 276 444

Bonus

Interwetten ima bonus za nove korniske, ali samo za određene ciljane grupe. Ako ste deo te grupe možete da dobijete i 100% bonusa na vašu prvu uplatu, ali samo do 100 evra. Razlika u odnosu na druge kladionice gde imate različite bonuse za sportsko klađenje ili kazino kod Interwetten kaldionice možete da ga koristite u bilo kom delu.

Naravno, postoje uslovi za dobijanje bonusa. Prvo je potrebno da uplatite najmanje 10 evra i da u roku od dve nedelje bonus “obrnete” nekoliko puta. Kod sportskogklađenja je neophodno odigrati pet puta sa kvotom ne manjom od 1,70, a u kazinu i drugim igrama potrebno je da “obrnete” bonus 30 outa.

Uživo klađenje

Interwetten ima deo za klađenje uživo koji uključuje veliki broj sportova od fudbala, tenisa, koašarke do hokeja na ledu. Ne postoji razlika u kvotama na istim mečevima pre početka i posle startovanja meča.

Livestraming je inovativni koncept koji je u svet klađenja uveo upravo Interwetten, koji je bio pionir u ovom delu. Iako većina kladionica sada nudi ovu uslugu svojim igračima i dalje je jedna od stavki koja razlikuje profesionalce od amatera. Fudbal je u prvom planu i većina opklada uživo je upravo u ovom sportu.

Mobilno klađenje

Interwetten se potrudio da raznije svoju aplikaciju kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe korisnika. Bez ralike da li ste korisnik iPhone, Android ili Windows uređaja aplikacija je dostupna za sve.

Sa svežim dizajnom i velikom brzinom aplikacija je naišla na pozitivne komentare. Ima dve kolone i jednostavna je za navigaciju. Još jedna pozitivna strana je to što veoma malo troši bateriju i garantuje dugotrajnu zabavu čak i kada vam je energija na uređaju pri kraju. Isto tako možete da uživate u odličnoj ponudi različitih sportova.

Zaključak

Interwetten je jedna od napoznatijih i najsigurnijih kladionica na svetu, a kvalitet i raznolika ponuda su sjajni. Sa druge strane bonus od 100% koji nudi Interwetten do 100 evra je jedan od najatraktivnijih na tržištu, iako je potreban veliki broj “obrta” da bi se naplatio. U nekim slučajevima kao što je kod košarke potrebna je veća ponuda za klađenje, ali to je nadokađeno u drugim sportovima. Dizajn sajta je savršen i jednostavan je za upotrebu.