Sa više od 10 godina u biznisu sa online klađenjem Betway je došao među vodeće kladionice u industriji. Kao jedan od lidera na evropskom tržištu, najveću bazu korisnika Betway ima u Velikoj Britaniji, Španiji i Nemačkoj. Ako vam njihovo ime zvuči poznato onda je to zbog velike posvećenosti raznim sponzorstvima a jedan od glavnih bio je Fudbalski klub Vest Hem u Premijer ligi, zatim sponzorisana je i Premijer iga u pikadu i mnogo drugih liga i timova. Zaštitna lica Betway kladionice su ragbista Majkl Tindal, kriketaš Simon Hjuz i džokej Ričard Džonson.

Veb stranica

Na prvi pogled kada se uzmu u obzir svi sajtovi online kladionica Betway ima najmoderniju prezentaciju na internetu. Upotreba živopisnih boja i izbor fontova daju stranici odličan izgled.

Najčešće korišćen izbor kolona znači da je struktura solidna i jednostavna za upotrebu. Opcije za klađenje na Betway su navedene na vrhu stranice u delu za direktne linkove tako da možete lako da se prebacujete. Lista dostpunih sportova nalazi se na levoj strani u delu za direktne linkove što vam omogućuje laku navigaciju do popularnih delova stranice, ali takođe Betway prati mesta koja želite da posetite.

Na centralnom delu stranice nalaze se najnovije ponude za klađenje i kvote kao i kartice koje igračima pomažu da se prebace sa sporta na sport, kao i mogućnost klađenja uživo i slične ponude.

Kada sa naslovne stranice pređete na neku podsekciju nemate osećaj da se bilo šta promenilo što daje na postojanosti i ne zbunjuje igrače.

Navigacija na stranici je jedna od najlakših kada su u pitanju slične stranice. Bitno je takođe da vas Betway ne navodi da posećujete određene delove sajta.

Ne bi bilo loše napraviti vidljivijim ponudu sportova jer bez “skrolovanja” nije moguće videti kompletnu listu. Dobra strana je što lako možete da nađete direktne linkove koji su dati u glavnom delu trenutne i sledeće ponude. To vam olakšava da budete u toku sa najnovijim događajima.

betway

Pokrivenost

Betway tvrdi da igrači preko njihovog sajta u svakom trenutku mogu da se klade na 12.000 različitih ponuda u sportskom klađenju.

Pored vodećih sportova Betway u svojoj ponudi ima i e-sports, džudo, odbojku na plaži i slične sportove, ali je glavni fokus na  glavnim evropskim i američkim sportovima i ligama.

Jedna od najvećih dopuna u klađenju bila je mogućnost da se u Betway kladionici opkladite na e-sport, a sve je počelo u avgustu 2015. godine kada je prva od većih svetskih kaldionica ovo uvela u svoju ponudu.

Betway poker nudi odličnu uslugu sa softverom koji je lak za upotrebu. Na njemu možete da pronađete: Texas Hold’em Poker, Omaha Poker Rules, Seven-Card Stud Poker Rules, Omaha Hi-Lo Poker Rules, Razz Poker Rules.

Kazino se smatra jednim sa najvećim džek-pot nagradama i drži rekord sa najvećim isplaćenim dćek-potom na online slot mašinama. Postoji oko 500 igara na 400 različitih slot mašina.

Ponuda

Na Betway možete da pronađete kvote za fudbalsko klađenje za 42 različite zemlje sveta, kao i međunarodna i evropska takmičenja. Pounda za jedan meč Premijer lige može da ide i do 100-105 različitih opcija.

Kada je u pitanju hokej pokriveno je samo šest zemalja što je malo razočaravajuć. Fokus je na NHL kod kog ima oko 20 mogućih tipova za klađenje.

Betway ima veliku sekciju za konjske trke i pokriva Veliku Britaniju, Irsku, Francusku, Južnu Afriku.

Koeficijenti

Možda su odlično pokriveni i imaju dobru sponzorsku aktivnost, ali Betway mora da popravi kvote u svojoj ponudi  pošto se one u Premijer ligi kreću od 107%-107,5%, na NHL mečevima 107,5%-108%, dok su nešto konkuretniji za NBA – 104,5% – 105%.

Profitne margine na Betway kladionici se kreću od 4,8% na fudbalu, 4,5% na košarci, 6,3% na tenisu i 4,2% na bejzbol mečevima.

Uplata i isplata novca

Betway poput ostalih kladionica nudi različite načine za uplatu i isplatu sredstava. U opticaju su kreditne i debitne kartice (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), tu su bankarski transferi, kao i elektronsko plaćanje (ecoPayz, Neteller, Paypal, PaysafeCard, Skrill).

Sve uplate se vrše odmah izuzev bankarski transfera za koje je potrebno da prođe tri dana. Minimalni iznos za uplatu je 10 funti/evra/dolara, dok maksimalni iznos nije određen.

Valute koje su dostupne na Betway su Američki dolar, Evro, Britanska funta, Kanadski dolar, Švajcarski franak, Norveška kruna, Indijski rupi i Novozelandski dolar.

Korisnički servis

Betway nudi odličnu korisničku podršku svojim igračima. Linkovi za pomoć nalaze se na vrhu stranice sa lako dostupnim kontaktima. Postoji čak i izbor reginalnih brojeva telefona, potom “chat” na veb stranici, elektronska pošta i opcija “najčešće postavljana pitanja”.

Pored toga, podrška je na najvišem nivopu, a operateri su vrlo ljubazni što igračima daje osećaj važnosti.

Email: [email protected]

Telefonski brojevi:

Engleska: 0808 238 9841 (24/7)

Irska: 1-800-932-847 (24/7)

Kanada: 1-877-811-2604 (24/7)

Međunarodni: +44-808-238-9841 (24/7)

Емаил:[email protected]
Телефонски број (24/7):+44-808-238-9841

Bonus

Free bet club

Ako odigrati kombinaciju kod Betway sa ulogom od 25 funti sa kvotama ne manjim od 2,00 dobićete dve besplaten opklade od po 5 funti. Ova ponuda je dostupna svake nedelje.

Super League Double Winings

Odigrajte konačan ishod na određeni meč ragbi lige, a ako ekipa na koju ste se kladili gubi na poluvremenu i na kraju pobedi dobitak će vam biti dupliran do maksimalnih 50 funti

Horse Racing – Best Odds

Ovo je dostupno za trke konja u Engleskoj i Irskoj za uloge posle 9 sati. Ako se kaldite na konja i on pobedi Betway će vam isplatiti po najvećoj mogućoj kvoti koja postoji na tržištu.

Betway plus

Ovo je program za lojalnost koji vas nagrađuje za klađenje na sport ili za korišćenje kazina, binga i pokera. Svaki put kada igrate dobijate tokene i poene. Tokeni određuju nivo vaše lojalnosti, a poene možete da iskoristite za besplatno klađenje ili igre u kazinu

Uživo klađenje

Kao i ostale kladionice i Betway nudi klađenje uživo. Kada odabarete na veb stranici klađenje uživo dobićete jasnu u jednostavnu listu događaja koji su trenutno u toku i na koje možete da položite svoje uloge.

Pojaviće vam se kompletna ponuda sa kvotama za određeni događaj, detaljna statistika i tekstualni komentari. Vaše je samo da kliknete i dobićete kompletnu ponudu za taj događaj. Grafika nije sjajna, ali to nije ni potrebno, daleko je važnije to što je ponuda velika.

Platforma za uživo klađenje ima veliki izbor opcija za klađenje u svojoj ponudi, Ponuda nije najveća, ali je dovoljno velika sa prosečno 90 opcija na događaj. Lista sportova takođe nije najveća, ali tu je ono što je najpopularnije – fudbal i tenis.

Kao i kod bonusa Betway livestreaming nudi samo korisnicima iz određenih zemalja.

Mobilno klađenje

Betway nudi odličnu mobilnu platformu za klađenje za iOS i Android. Ove aplikacije možete da preuzmete i da se kaldite sa svog telefona ili tableta. Ako ne želite da preuzmete aplikaciju možete da koristite Betway preko mobilne verzije sajta, ali preporučujemo da ipak koristite aplikaciju jer je kreirana specijalno za tu namenu.

Mobilna aplikacija je jednostavna, efikasna i dizajnirana je sa ciljem da olakša pristup stranici kada ste u pokretu.

Mobilna verzija sajta je takođe dobra sa jednostavnom navijgacijom kroz sportove i lige.

Zaključak

Kada se sve sabere i oduzme zadovoljni smo proizvodom i uslugama koje nudi Betway. Dostupne opcije za klađenje, metode uplate i isplate, kao i licence koje poseduju garantuju bezbednost što je jedna od najvažnijih stavki i stavlja Betway među najbolje svetske kladionice.

Veliki nedostatak za Betway je što ne nude bonus svim novim korisnicima ondosno onima koji dolaze iz određenih država.

  • Pokrivenost
  • Veb strana
  • Kvote
  • Ponuda
  • Bonusi i promocije
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
  • Korisnički servis
4.4

Summary

Odlične bezbedonosne mere

Korisnički servis 24/7

Dobra navigacija naveb stranici