• Poverenje
  • Veb strana
  • Pokrivenost
  • Kvote
  • Uplata i isplata
  • Korisnički servis
  • Bonusi
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4.2

Summary

Odlična berza-kladionica

Ogroman limit

Kladionica sa velikim poverenjem

Niske kvote

Betfair je jedna od najvećih online kladionica, a definitivno najveća kladionica za kupovinu i prodaju kvota. Osnovana je 1999. godine i razvila je ideju razmene, dozvoljavajući korisnicima da sami postavljaju kvote.

Betfair i jedan od najvećih rivala na tržištu kladionica Paddy Power 2015. godine su se spojile pa se 2016. godine pojavio Paddy Power Betfair.

Još uvek funkcionišu kao dva različita brenda u mnogim zemljama. Sedište kompanije je u Dablinu, ali imaju kancelarije i u drugim zemljama.

Betfair je poznat kao jedan od sponzora Mančester Junajteda, a sarađuje i sa drugim klubovima. Kladionica ima dogovor sa oko 30 sportskih tela o razmeni podataka uključujući čak i Asocijaciju hokeja na travi ili na primer Britansku asocijaciju za trke konja. Često je Betfair taj koji pomaže da se otkriju određene neregularnosti ili pokušaji mešetarenja u sportu. Sve to je dovoljan dokaz da se radi o uglednoj kladionici sa renomeom.

Veb stranica

Veb stranica je prilično transparentna, laka za korišćenje sa menijem na samom vrhu gde postoji mogućnost izbora različitih sportova i liga. Takođe, moguće je izabrati sportsko klađenje, klađenje uživo, slot mašine ili bingo. Za početnike u vrhu stranice postoji opcija “pomoć” i saveti gde možete da pronađete odgovore na najčešće postavlljana pitanja. Iako nema neke veliki razlike u odnosu na druge kladionice ono što je vidljivo na prvi pogled je da je stranica laka za upotrebu i za nove i za nešto iskusnije korisnike.

Ako koristite “pametne” telefone Betfair ima aplikaciju koju možete da koristite.

betfair

Pokrivenost

Kada su u pitanju opcije za klađenje, sportovi, lige ili takmićenja ne postoji kladionica koja ima širi izbor od Betfair. Od ragbija, preko fudbala, tenisa, pa sve do trka pasa i konja.

Betfair takođe nudi opciju za klađenje na politička dešavanja sa kvotama ko bi mogao da postane premijer ili predsednik neke države

Kvote

Kada su u pitanju kvote morate da imate u vidu da nije Betfair taj koji ih kreira već je u pitanju svojevrsno tržište gde sami igrači određuju verovatnoću i postavljaju koeficijente za određeni događaj. Samim tim oni mogu da budu niži ili viši u odnosu na druge kladionice, u zavisnosti od dgađaja do događaja.

Na primer za mečeve Lige šampiona na Betfair možete da pronađete mnogo bolje kvote, ali morate da znate da za svoju uslugu ova kladionica uzima proviziju od 5% na dobitke. Takođe, ono što je primetno da na Betfair možete da pronađete veće kvote na trkama konja ili za golf turnire.

Uplata i isplata novca

Sa Betfair kladionicom nikada nećete imati problem sa novčanim transakcijama. U ponudi su razne metode uplate i isplate od kreditnih i debitnih kartica, bankarskih transfera, e-novčanika Skrill, Neteller, PayPall, Ukash, Paysafecard ili putem Western Uniona.

Ako ste uplatili novac putem Western Union ili Paysafecard moraćete da izaberete neki od načina za isplatu.

Korisnički servis

Podrška na Betfair je možda jedna od najboljih u ovom biznisu. Prilično brzo daju odgovor, a moguće je kontaktirati ih 24/7 telefonom, putem elektronske pošte, profila na tviteru ili preko “chat” opcije na sajtu što je i najbrža moguća varijanta.

Ako ih kontaktirate mejlom odgovor stiže relativno brzo, u roku od samo nekoliko sati. Daleko brže, za samo nekoliko minuta, odgovor možete da dobijete na “chatu”.

Емаил:[email protected]
Телефонски број:0844 871 5000 (Англија), 1800 944 000 (Ирска), 1300 238 324 (Австралија), 0044 203 059 8888 (останати)
Адреса на корисничка поддршка:Betfair Helpdesk, Icon One, Lytton Way, Stevenage, Hertfordshire, SG1 1AG, United Kingdom
Twitter: @Betfair, @BetfairHelpdesk (8am-11pm)

Bonus

Kao i druge kladionice i Betfair nudi bonus za nove igrače. Kad ase registrujete potrebno je postavite opkladu u visini od 10 funti sa kvotom ne manjom od 1,20 u roku od 30 dana od registracije i dobićete tri besplatna klađenje od 30 funti odnosno 3 x 10 funti.

Nova ponuda je 100% na prvu uplatu. Potrebno je da uplatite maksimalno 100 funti da “obrnete” bonus četiri puta po kvoti ne manjoj od 1,60 u roku od 90 dana od uplate, a sve u cilju da možete da podignete sredstva. Kao novi korisnik možete da odaberete opciju koja je za vas bolja. Brojne su promocije i ponude za nove, ali i za redovne igrače.

Kazino na Betfair nudi 100% bonus za prvu uplatu do 500 funti i do 99 besplatnih spinova. Svaki novi korisnik iz Velike Britanije i Irske dobija po 5 funti samo za registraciju na Betfair.

Takođe, Betfair nudi razne dnevne i nedeljne promocije i na sportskom klađenju i u kazinu i na pokeru. Svaki put kada se ulogujete na ovu kladionicu proverite koju od promocija možete da iskoristite u tom trenutku.

Uživo klađenje

Betfair nudi uživo klađenje na gotovo sve sportove koje imaju u ponudi. Kvote se ažuriraju iz sekunde u sekund i možete da vidite mnogobrojne ponude. Klađenje uživo na Betfair vam nudi opciju da kombinujete različite događaje na jednom tiketu. Kada kliknete na željeni događaj možete da vidite i kompletnu statistiku u vezi sa njim.

Za one koji vole da se klade uživo Betfair nudi i uživo prenose velikog broja događaja, ali je potrebno da budete njihov korisnik i da imate novca na računu da bi mogli da ih gledate.

Pored fudbala, tenisa, kriketa i još nekih sportova postoji mogućnost uživo klađenja i na trke konja gde su dobre kvote i postoji mogućnost uživo gledanja događaja..

Mobilno klađenje

Mobilna aplikacija Betfair kladionice dostupna je i za Android i za Apple uređaje. Iako postoji razlika u funkcijama u odnosu na to koji uređaj koristite mobilna aplikacija Betfair ima izvanredne mogućnosti. Aplikacija nudi pristup do kvota za stotine događaja. Kvote uživo, klađenje uživo, pristup istoriji opklada, uplata, isplata, rezultati uživo su samo deo opcija koje možete da pronađete na aplikaciji i da im lako pristupite.

Odličan dizajn, veliki broj funkcija i stabilna i sigurna platforma za klađenje. Trebalo bi napomenuti da Betfair ima još nekoliko aplikacija za svoje korisnike. Večina su besplatne, a za neke se plaća da se skinu sa interneta.