• Veb strana
  • Pokrivenost
  • Kvote
  • Uplata i isplata
  • Korisnički servis
  • Bonusi
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4

Summary

Dobre kvote

Nepregledna veb strana

Odlična pokrivenost

Poboljšana isplata

Kladionica 1xbet je osnovana 2007. godine, ali je tek u posednjih nekoliko godina počela da privlači pažnju igrača. Dostupna je širom Evrope, ali je primarno bila napravljena za zemlje bivpeg Sovjetskog Saveza. Zapravo, u tom delu sveta ova kladiona je među pet najboljih.

Veb stranica

Prvi utisak o veb stranici je odličan jer je dostupna na dosta jezika i ima dobar dizajn i meni je prilično funkciuonalan. Dakle, novi korisnici neće imati problem da pristupe sadržaju stranice.

Opklade mogu da se postave bez ikakvih problema. Svi elementi su postavljeni na dobru lokaciju na sajtu. Korisnici mogu da pronađu veliki broj događaja i ponuda za njih bez problema sa navigacijom. Kvote su prikazane uobičajenim redosledom.

1xbet

Pokrivenost

1xbet nudi pored sportskog klađenja nudi i klađenje uživo, klađenje na e-Sport, slot mašine, kazino, bingo, poker…

Kodsportskog klađenja u ponudi su najpopularniji sportovi poput fudbala, tenisa, košarke, hokeja, odbojke, rukometa, ali i oni nešto manje atraktivni poput pikada, biciklizma, kuglanja, kriketa…

Kada pogledate ponudu jasno vam je da je fudbal u prvom planu i da je daleko ispred svih ostalih sportova pošto ima više od 100 opcija za klađenje, dok je kod drugih sportova ponuda duplo manja.

Kvote

Jedna od stavari koja je pomogla kladionici 1xbet da se istakne među konkurencijom su visoki limiti koje nudi. Kod određenih ponuda igrači mogu da dobiju i koeficijente 1.98 – 1,98 kod događaja gde su šanse 50% za oba učesnika.

Uplata i isplata novca

Metode plažanja su slične kao i kod drugih kladonica – debitne i kreditne kartice, bankarski transferi, pripejd kartice i e-novčanici.

Od valuta u upotrebi su funta, američki dolar, evro, australijski i kanadski dolar, japanski jen. Način za transfer novca i izbor valute je na vama.

Korisnički servis

Za svaku kladionicu pa i za 1xbet su najvažniji njihovi igrači pa se trude da ponuda bude što veća. Pored toga imaju i odličnu korisničku podršku. Zaposleni su dobro obučeni i pripremljeni za svako vaše pitanje. Odgovori su kratki i precizni i dobićete ga u kratkom roku kako bi rešili svoj problem.

Postoji nekoliko načina da ih kontaktirate. Na “chatu” uživo na stranici možete direktno da postavljate pitanja, a odgovor dobijate odmah.  E-mailom možete da postavite pitanje na adresu [email protected] ili [email protected].

Telefonom možete da ih kontaktirate na broj +44127 325-69-87.

Takođe kladionica nudi i nekoliko e-mail adresa za pitanja po različitim sektorima pa možete u zavisnosti od vašeg problema da odaberete kome ćete poslati pitanje sa ciljem da dobijete što precizniji odgovor.

Bezbedonosna služba – [email protected]

Marketing – [email protected]

Partnerstva – [email protected]

Lokacije – [email protected]

Finansije – [email protected]

Емаил:[email protected]
Телефонски број:+44 127 325-69-87
twitter:1xbet_Eng
fb:1xBet.info
instagram:1xbet_en

Bonus

1xbet daje bonus 100% na prvu uplatu do 100 evra koji morate da odigrate 5 puta u kombinacijskom tiketu sa minimum tri para da bi mogli da podignete pare uz kvotu 1,40 ili više.

Postoji i veliki broj dnevnih promocija i drugih bonusa na 1xbet.

Na primer možete da dobijete bonus od 100 dolara ako izgubite 20 opklada uzastopno. Postoje i redovne “Cups” promocije koja nudi besplatne uloge ili postavljanje određenih opklada svakog dana u određeno vreme.

Najverovatnije je najatraktivniji Advancebet sistem. Ako imate nepotvrđene opklade i nemate novca na računu možete još uvek da se kladite,a ulog će biti odbijen kada potvrda prethodnih opklada stigne.

Na primer imate 250 dolara na vašem računu i sledeće opklade:

100 dolara na kvoti 1,50 i potencijalni dobitak 150 dolara

150 doalra po kvoti 2.00 i potencijalni dobitak od 300 dolara

Vaš balans je 10 dolara. 1xbet nudi Advancebet u visini od 100 doalra pa sada možete da položite opkladu od 110 dolara.

Dnevne promocije:

Dnevni džekpot – 1xbet objavljuje svakog dana različiti zadatak i ako se kladite prema tim parametrima bićete deo žreba za džekpot na kraju dana.

Bet Slip Batllle – High Odds Bonus – sve opklade sa kvotama od 30 do 501 sa ulogom većim od 60 funti će dobiti bonus od 5% na dobitak. Ovo je ponuda koja važi za sportsko klađenje i klađenje uživo.

Promocije se menjaju na dnevnoj bazi pa je najbolje da posetite sajt i pronađete ono što je vama zanimljivo.

Uživo klađenje

1xbet ima odlično klađenje uživo u svojoj ponudi. Veliki broj događaja je moguće odigrati uživo. Grafika je odlična, a izgled je privlačan i zabava, a nekada je možda i previše dostupnih informacija koje su na istoj strani.

Klađenje uživo na 1xbet je prepoznatljivo po načinu organizacije na strani i velikom broju ponuda za određeni događaj.

Postoji i livestreaming opcija za korisnike što je svakako plus i čini ovu kladionicu privlačnom igračima. Naravno, najpopularniji sportovi imaju najveću ponudu.

Mobilno klađenje

1xbet kladionice pokušava na svaki način da olakša korisnicima klađenje pa je u tu svrhu napravljena i mobilna aplikacija koja je u današnje vreme neophodna kako bi bili konkurentni.

1xbet je razvio aplikaciju za Android, iOS i Windows. Kao i veb stranica i na aplikaciji je navigacija jednostavna i intuitivna. Meni je odlično struktuiran i ima visok nivo za korisnike. Funkcionalna mobilna aplikacija igračima nudi mogućnost  da se klade i kada su u pokretu.

Zaključak

Kladionica 1xbet zadovoljava potrebe korisnika u svim zemljama. Ponuda sportova i liga je velika, a isto tako je važno da su kvote na visokom nivou. Svako ko poželi neku egzotičnu kladionicu trebalo bi da se registruje na 1xbet i koristi ono što ona nudi.