Brazilbet кладионица
Overall
8.4/10
8.4/10
  • Веб страна - 7.7/10
    7.7/10
  • Понуда - 8.5/10
    8.5/10
  • Бонуси - 8.8/10
    8.8/10
  • Уплата/Исплата - 8.5/10
    8.5/10
  • Корисничка подршка - 8.6/10
    8.6/10
  • Мобилна апликација - 8.1/10
    8.1/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Brazilbet кладионица послује преко тридесет година на српском тржишту игара на срећу. Основана у Чачку деведесетих година прошлог века. Још један од разлога зашто би је играчи могли бирати доприноси њеној репутацији. То је најстарија активна спортска кладионица у Србији, како наводе на свом сајту.

Имају око 400 запослених лица али и преко 80 пословница широм наше земље. Добра распрострањеност је самим тим, још један аргумент који утиче на критеријум за избор. Како истичу, њихов рад је препознатљив и широм региона. Спортско клађење није једино чиме се баве. Већ ту спадају и: специјалне игре, слотови, игре бројевима али и виртуелне игре.

Игре у овој кладионици приређује такође компанија из Чачка. Они се зову Full D.O.O и основани су 1998. године. Коцкање и клађење им је примарна сврха делатности. Тако да и они имају дугу традицију у раду са играма на срећу. Што је нешто што утиче на критеријум играча за избор кладионице.

Brazilbet kladionica veb sajt

Brazilbet кладионица  има веома једноставан дизајн сајта за разлику од осталих. Све најважније информације, налазе се у средини. Без рекламног простора остављеног са стране. Што одражава визуелни ефекат који може пријати играчима, јер је без сметњи. У горњем левом углу је логотип кладионице. Потом велики део у центру сајта заузимају рекламе о актуелним промоцијама.

Испод промотивног дела, налази се одељак о играма. Управо оним о којима је било речи. Одмах испод су видљиви менији са техничким информацијама о компанији и контактима. Али и правилима игре уз могућност преузимања линка за апликацију. Горњи десни угао је одвојен за пријаву или регистрацију. А доњи десни ћошак, посвећен је за Live chat.

Brazilbet кладионица – регистрација

Пре него што закорачите у било коју кладионицу, важно је отворити налог. Што је у неколико корака једноставан процес. На сајту ове кладионице, у горњем десном углу кликните на дугме „региструј се“. Тада вам се отвара формулар који попуњавате.

У првом делу, убацујете мејл и двапут лозинку зарад потврде. Уз препоруку да је запишете, како је касније не бисте заборавили. Други корак обухвата штиклирање нечега што је опционо, али онога што је обавезно. Морате прихватити услове коришћења и приватности када је реч о обради података о личности. Требало би обележити јесте ли државни функционер или не.

Опционо је могуће одлучити се за обавештења путем СМС-а. Или да примате мејлове са најновијим рекламним понудама ове кладионице. Након што је све испуњено, треба кликнути на „потврди“.

Brazilbet Регистрација
Формулар за регистрацију

По том кораку, кориснику обично на остављени мејл стиже линк за потврду налога.  Кликом на њега, он је активиран и верификован. Па такмичар може подесити плаћање и остале битне кораке.

Brazilbet кладионица – понуда спортова

Као и друга места за клађење, и овде се можете кладити на тимове. Или у току трајања утакмица. Број спортова вам омогућава велику могућност комбиновања и избора типова. У томе лежи драж и авантура играња. Чекања исхода за омиљену екипу. Може се рећи да је овде избор спортова и појединачних лига као у најбољим кладионицама.

Фудбал и кошарка, истичу се као најчешћи спортови. Најбоља споредна ствар на свету има највише догађаја што се тога тиче. Онда остају наредни спортови попут: тениса, хокеја, рукомета, одбојке, футсала итд. Понуда се ту не зауставља. И иде преко: стоног тениса, снукера, бејзбола, пикада, бадминтона, или е-спорта.

Brazilbet kladionica pсим што се можете кладити пре или у току трајања мечева, даје опцију како да се организујете. И уклопите почетак дуела са вашим дневним обавезама. По отварању секције клађење, избор спортова је увек са леве стране. При врху је распоред дуела у наредних неколико дана. Постоји и опција да ако сте регистровани корисник, неке од тих сусрета можете гледати путем стрима који кладионица даје.

Када су вам излистани спортови, кликните на један од њих. Тада добијате преглед свих догађаја у оквиру тог спорта. А чија је цифра унапред наведена поред назива тог спорта. И онда када отворите неку лигу или такмичење, излази вам понуда квота за ове спортове.

Brazilbet кладионица квоте
Квоте Brazilbet

Brazilbet кладионица – специјали

Клађење је узбудљивије када имате разлог зашто се такмичити за новац. Било да је то у виду робних награда поред поменутих новчаних. Проистеклих на основу бонуса. У овом случају, на овом месту, као и у бројним другим, постоје спортски специјали. Посебна понуда за најинтересантније мечеве и лиге. Односно најиграније спортове, што доноси управо више адреналина и ишчекивања резултата.

Највећа понуда специјала је у фудбалу и посвећена је стрелцима. У понуди су вам фудбалске лиге и играчи у њима. Уз њихова имена стоји понуда: први гол, последњи гол, даје гол и 1 & први гол. За сваког тако појединачно. Наравно, неизоставне су овде лиге петице. Али и такмичења у: Белгији, Бразилу, Холандији, Шведској и Турској.

Brazilbet кладионица вам, у складу са реномеом и именом, нуди „Кариока специјал“. Он се само односи на да или неизбор. На одређене исходе у оквиру мечева, дата је понуда. А ви само треба да дате позитиван или негативан одговор, хоће ли се то десити. И у зависности од тога чекати коначан исход.

Имате и специјал за кошарку. Мада, тренутно је доступно само клађење за аустралијско првенство. Такмичење које је ненадано прошле године освојила Тасманија Џек Џамперс. Уз избор играча, можете играти хоће ли имати више или мање поена, односно асистенција.

Brazilbet uzivo kladjenje

Антепост клађење

Овакав вид спортске понуде, неизоставан је део онога што вам пружа Brazilbet кладионица. Јер се ради о осећају такмичара да предвиди победника неког шампионата. На те категорије, ово место за клађење нуди квоте. Јер, форма тимова је променљива током сезоне, а некада буде и неочекиваних шампиона, као Лестер у Премијер лиги или Бајер Леверкузен који је имао сезону из снова.

Све то, додатно даје на тежини избору вашег победника. Како бисте се лакше снашли, зато је антепост баш за вас. Не мора се то односити само на то ко ће подићи негде пехар. Већ сад постоји понуда за најбољег стрелца Лиге шампиона. Такмичења које се од ове сезоне игра у потпуно новом формату. А одговори су да или не поред сваког играча уз одређену квоту. Уз понуду ко ће бити првопласирани након лигашке фазе најмасовнијег УЕФА клупског такмичења.

Поред фудбала, можете се кладити на освајаче Евролиге и Еврокупа у кошарци. Где Србију представљају Црвена Звезда и Партизан у најјачем турниру у овом спорту. Избор је и за победника: АБА лиге, НБА, у Италији, Шпанији и Турској.

Све ово чини да узбуђење никада не престаје.

Промоције

Brazilbet кладионица има веома добру промотивну понуду. Подељена је у три категорије, па тако такмичари имају велики избор различитих могућности. Осим слота и спорта, ту су и виртуелне игре, што додатно доприноси узбуђењу. Уз свакако одличне бонусе који привлаче нове играче. Поготову они за добродошлицу.

Играчи у овом случају добијају 3000 динара без услова. А промоција важи за се оне који имају регистрован налог од 20.8.2024. године. Ово је комбинација бесплатних спинова за слот и поклон тикета. Од када се региструјете, наизменично ћете добијати такву промоцију у наредних 10 дана. Уз написан остатак инструкција у оквиру описа промоције.

Brazilbet promocije

С краја августа је почела а са последњим данима септембра се завршава промоција „Гратис тикет“. А поготову што се ради о одличној понуди мечева из најјачих лига Европе. Односно, чувених Лига петице.  Али, овде постоје и одређена правила. Пре свега, што се иксључиво бирају дуели у оквиру pre match понуде. Јер они сусрети из понуде уживо, одмах дисквалификују играча. Минимални улог је 500 динара уз квоту 1.6 и већу. Добија се и до 50 одсто од вредности уплаћеног. И то у износу до  10.000 динара.

За најверније чланове, Brazilbet кладионица је спремила и посебну понуду лојалности на више нивоа. А то су почевши од првог: жути, зелени, плави, црвени и црни. С тим да први нуди најмање награда, а црни највише. А оне се постепено повећавају како је играч активнији. Изражене у проценту бонуса на следећи депозит. Кешбек или freebet средства за Aviator. Црвени ниво даје бесплатан тикет од 500, а црни ниво, бесплатан тикет од 1000 динара.

Остала промотивна понуда

Ни остатак понуде ове кладионице никога неће оставити равнодушним. Јер постоји нешто што вам даје много веће погодности. А то је чланство у VIP клубу ове кладионице. Као један од ексклузивитета који вам даје повлашћени третман. Вероватно погоднији за оне играче са бољим финансијским статусом.

Имаћете личног асистента који је ту за све што вам треба. Посебне бонусе за вас, чак веће од оних из редовне понуде. Уз наравно и већи лимит исплате. Као члан клуба, можете путовати на многе спортске догађаје уз добар угођај и комфор. Посебно за чланове је дизајнирана и приоритетна корисничка подршка. Буквално, све подређено најлојалнијим муштеријама.

У осталој промотивној понуди, неизоставан је и бонус на број парова. У овом случају, не пише ништа о лимиту за уплату депозита. Већ да квота по пару мора бити 1.25 и већа. На 30 и више одиграних утакмица, овде је могуће добити и до 250 посто бонуса. Наравно, уколико сте погодили највећу квоту.

Све остале игре су обично сведене на виртуале. Али и на уобичајене начине исплате попут cashback-a или cashout-a. Да повучете новац уколико имате већ остварен добитак. Или део новца да вам буде повраћен од уложеног. Уз то, промоције за слот тичу се играња турнира. Где су реномирани провајдери дистрибутери најбољих игара на срећу уз много адреналина. Наградни фондови турнира су баснословни, а имате и рођенданску понуду.

Апликација

Повећање броја корисника је свакако циљ било које кладионице. Како би могли и део профита да задрже за себе у константном такмичењу. Уз напредак модерних технологија, све оне су развиле потребу ослушкивања интересовања корисника односно играча. Интернет је допринео да сада кладионица практично буде у нашем џепу. Односно на мобилном телефону или лап – топ рачунару.

Поготову што штеди време кориснику. Омогућава му да је све од њега удаљено на клик. У било које доба дана и ноћи. А нарочито је важно и то где год се налазио. Па не мора се стално ићи у просторије кладионице. Већ некад из удобности дома уплатити тикет.

Brazilbet кладионица има линк ка апликацији за Андроид уређаје. За сада само на тој платформи. Поменута интернет пречица, налази се у дну сајта и у оквиру одељка „ОО нама“. Ту се кликне и преузме апликациони фајл. Он је у другачијем формату, па је потребно дозволити инсталацију са трећих извора.

Уколико то није могуће, по правилу на компјутерима, мора се инсталирати симулатор за Андроид. Како би се покренуо овај фајл. Или на најједноставнији начин, отићи у Google play продавницу апликација. Исто тако и за iOS системе, јер је кладионица на секцији „помоћ“ навела како се инсталира апликација за њих.

Уплата/исплата

Свака кладионица има лимите за полагање депозита и исплату новца. Односно колико корисник мора уложити на неку врсту игре да би касније могао остварити бонус. Или, колико могу новчаних средстава да исплате. Поготову када се ради о џекпотовима. Односно спортским добицима који премашују неку цифру. Баш зато што желе и да део профита задрже за себе, као понуђачи услуге клађења.

Brazilbet кладионица, нуди четири начина како корисник може уплатити новац. Први је директна уплата на некој од локација. Дакле, одлазак на лице места и остављање личних података оператеру. Добра ствар је што ова кладионица има преко 80 места широм Србије. Сва та упутства, можете пронаћи у одељку „Помоћ“ у вези са уплатом новца.

Друга могућност за уплату је преко текућег рачуна у банци. Или користећи систем електронског банкарства. Па вам је можда једноставније на тај начин, јер не мора захтевати одлазак у пословницу. Избор је и одлазак у пошту, па да се попуњавањем уплатнице уплате средства на рачун.

Начин уплате, који се сигурно најчешће користи јесте путем платне картице. А у опису сајта, види се да Brazilbet кладионица подржава: MasterCard, DinaCard, VISA и Maestro. Њих бирате на налогу у одељку уплата када подешавате лични профил.

Четврто, уплата се врши и на било којој Alta pay локацији. Исплата се, за разлику од уплате, врши на два начина. Први, на уплатном месту уз приложену личну карту и код исплате. Друга могућност је да добитак буде исплаћен на ваш текући рачун. Могуће је исплатити новац и до 100.000 динара без најаве на уплатним местима.

Корисничка подршка

Brazilbet кладионица своју репутацију једног од лидера у свету клађења, потврђује бригом и за кориснике. На сајту је одмах у доњем делу видљива картица „Помоћ“. На њој се налазе одговори на најчешће постављана питања.

Понајвише она у вези са налогом или уплатом/исплатом депозита. Ту је и упутство како се инсталира апликација, што може помоћи корисницима. Затим су ту инструкције за покретање поклона и ваучера. А затим и смернице у вези са клађењем и слотом.

У оквиру овог сета питања, ту је и опција „техничка подршка“.  Кликом на њу, преусмерићете се на један интернет прозор. Ту су наведени остали начини како можете доћи у контакт са кладионицом, уколико имате неку дилему.

Први је „live chat“ који се налази у доњем десном углу по учитавању сајта. Маше вас и поздравља, па ту можете поставити питање. Друга два контакта јесу слање мејла на њихов мејл подршке. Што захтева време док чекате одговор. Или им се можете обратити на фиксни телефон. На основу претраге основних техничких информација на сајту, ова кладионица нем доступну могућност чета преко Вибера. Што неке друге у већини случајева имају.

Нити је на сајту јасно истакнуто да имају линкове ка профилима на друштвеним мрежама.

Закључак

Brazilbet кладионица ће вам сигурно пружити врхунско корисничко искуство и сигурне добитке. Одликује је поједностављен дизајн сајта без визуелних сметњи за играче. Што у старту може бити велики плус. Друга предност им је и лака навигација на интернет страници. Поготову доступност жељених менија одмах. За играче са дубљим џепом је препоручљиво да постану чланови VIP kluba јер би тиме откључали незамисливо велике погодности. Али имају и одличну понуду за најлојалније такмичаре, која може некад одвести и до неслућених добитака. Свидеће вам се и специјали које ова кладионица има за клађење. Што је још један разлог да ово место изаберете за оно где ћете се кладити.